Thuis Nieuws

Uitnodiging voor Intercharm-Schoonheid Exhibion in Rusland

Certificaat
Van goede kwaliteit Permanente make-up Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Permanente make-up Machine voor verkoop
Klantenoverzichten
Im zeer gelukkig over deze leverancier. Ik gebruikte vandaag de PMU-machine. Werkt volkomen.

—— Linda Ezera van Letland

Goede goederen, geef ik constant tot opdracht. Betrouwbare en stabiele levering. En de verkoper is zeer professioneel.

—— Melnik Irina Aleksandrovna

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Uitnodiging voor Intercharm-Schoonheid Exhibion in Rusland

Uitnodiging voor Intercharm-Schoonheid Exhibion in Rusland

#Notice#

 

Zo opgewekt om InterCharm op 24-27 Oktober, 2018 in Moskou bij te wonen.
Cabineaantal: 13 E54.
Het is niet alleen toont het recentste instrument, het pigment en de toebehoren van PMU. Belangrijk, zal Onze professionele permanente make-upleraar met ons, u de schoonheid van Permanente make-up van China komen tonen. Warm onthaal uw bezoek. Wij konden niet wachten om u te zien.

 

Co. van het de Schoonheidsmateriaal van Guangzhounuojo, Ltd werd opgericht in 2005, gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van de professionele producten van de schoonheidssamenstelling. Met inbegrip van permanente samenstellingsmachine, tatoegeringspigment, het microblading, tatoegeringstoebehoren etc. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.

 

Momenteel heeft het bedrijf onafhankelijk merken „FAMISOO " zich specialiseert in permanente make-up ontwikkeld. Gesteund door het technische van de industrie goed geïnformeerde en klantenserviceteam, wint FAMISOO grote reputatie in de markt van China en het heeft over het hele land takken. Wij stellen u tewerk oprecht om onze internationale agent of verdeler te zijn.

 

Als belangrijke OEM en ODM dienstverlener in tatoegering en permanente make-upindustrie, hebben wij voor meer dan 300 merken in China onderhouden. In de loop van de jaren, zijn wij snel in wereldmarkt gegroeid; meer dan 30 merken van verschillende bedrijven verwerkten hun permanente make-upproducten in onze fabriek. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op het vormen van succesvolle zakelijke relaties met alle cliënten rond de wereld.

 

 

 

Bartijd : 2018-10-17 11:44:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Kevin Lin

Tel.: 86-20-22954585-998

Fax: 86-20-22954585

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)